Recepten

Stroopwafelcupcakes recept

Stroopwafelcupcakes

Ontdek het onweerstaanbare recept voor stroopwafelcupcakes, verrijkt met de unieke smaak van Smaakje. Bedankt Bunt's Bakery voor het recept!
aardbeien smoothie met smaakje vanille

Aardbeien smoothie met vanille

Een heerlijke en gezonde smoothie die je binnen 10 minuten op tafel hebt staan. De zoete en sappige smaak van rijpe aardbeien gemengd met andere ingrediënten zoals banaan, amandelmelk en het Smaakje vanille siroop zorgen voor een onweerstaanbaar drankje dat perfect is om te genieten op elk moment van de dag. 
Ananas rum punch recept

Ananas Rum Punch

Ananas rum punch cocktail is een heerlijk tropisch drankje. Of je nu thuis een feestje geeft of lekker aan het ontspannen bent in de zon, een glas ananas rum punch is altijd een goed idee.
Espresso martini recept

Espresso Martini

De Espresso Martini is een heerlijke koffiecocktail met een uniek smaakje, namelijk kruidnoten. Perfect voor de feestdagen of welk moment dan ook. De Espresso Martini is voor alle liefhebbers van koffie en cocktails. Voor het recept is geen koffielikeur nodig, omdat het Smaakje kruidnoten de ultieme smaak geeft.
Kruidnoten kwarktaart recept

Kruidnoten kwarktaart

Kruidnoten in een kwarktaart? Ontdek nu zelf de heerlijke combinatie en je wilt nooit meer een normale kwaktaart. Door de toevoeging van het Smaakje kruidnoten en de echte kruidnoten op de bodem, zorgt het recept voor een heerlijk verwenmoment. 
Tiramisu recept

Oma's Tiramisu

Een tiramisu recept met het overheerlijke smaakje oma's cake siroop. Simpel, maar heel lekker. Een Italiaans dessert met een Nederlands tintje. De tiramisu krijgt door de siroop niet alleen een uniek, maar ook een overheerlijk smaakje.
Dalgona koffie smaakje

Dalgona Koffie

Dalgona koffie! Een heerlijke romige ijskoffie voor elk verwenmoment. Een hype van verleden jaar, die je zeker geprobeerd moet hebben. Door de toevoeging van het smaakje oma's cake siroop krijgt de Dalgona koffie een heerlijk Nederlands tintje. 
smaakje zomer smoothie

Zomer smoothie

Een heerlijke smoothie voor in de zomer! Bedankt @iamlorelei voor het heerlijke recept. Door de toevoeging van echte stukjes fruit zorgt de smoothie voor een echt verwenmomentje. Genieten en verkoelen!