Smaakje in de schappen van jumbo

Smaakje in de schappen bij een Jumbo

Je hoort het goed, Smaakje is verkrijgbaar in een Jumbo. Woon jij in de buurt van Amersfoort? Dan is de kans groot dat je Smaakje voorbij hebt zien komen in de Jumbo in Vathorst. De exacte locatie is: Paulinapolder 1, 3825 LS Amersfoort

De siropen zorgen voor een verwenmoment bij jou thuis

De smaakjes geven een extra smaak aan jouw (ijs)koffie, thee, cocktail, shotje, milkshake, smoothie, ijs of taart. Ga hier naar alle recepten. Woon je in de buurt van Amersfoort? Dan heb je geluk, want dan kan je tijdens het boodschappen doen de smaakjes in huis halen. Jij verdient het toch ook om extra te genieten?

Woon je niet in de buurt van Amersfoort? Dan is het misschien een goede reden om een keer de mooie stad te bezoeken en even langs te gaan bij de Jumbo in Vathorst. Het ligt niet echt midden in de stad, maar wat zijn nou 15 minuutjes? Dan ben je wel verzekert van unieke siropen en kan je daarna de hotspots van Amersfoort bezoeken. 

Benieuwd naar de hotspots in Amersfoort? Check hier de leuke plekjes en bezienswaardigheden die je bezocht moet hebben.

Smaakjes verkrijgbaar in heel Nederland

Niet getreurd als je niet in Amersfoort woont, want je kan de smaakjes gewoon online bestellen en worden bij jou thuis bezorgd. (Ook in het kleinste gehucht)

Wist je dat? Bestellingen zoveel mogelijk op de fiets worden bezorgd? Helaas kan nog niet alles op de fiets, daarom worden sommige pakketjes afgegeven aan DHL, die al jouw kant op gaan. 

Ontdek alle unieke smaakjes

Vind jij nou ook dat je wat meer mag gaan genieten van kleine dingen? Haal dan hier de smaakjes in huis.

GENIET VAN ELKE SMAAK

Smaakje in de schappen van jumbo

Smaakje Jumbo

Smaakje jumbo

Jumbo vathorst

Tags: jumbo, smaakje